torsdag 20 december 2012

Sober och stilfull stämning




GODMORGON!



Sitter i min schäslong med tjock filt och en kopp te. Alla i familjen är förkylda och nu försöker vi bara kurera oss inför julen så vi orkar träffa tomten och dansa runt granen. När jag var inne på Sköna hems hemsida fick jag syn på detta vackra sobra och klassiska hem med möbler från Slettvoll som jag gillar så mycket. Gillar verkligen denna still av inridning här kommer några inspirationsbilder.
   
Foto: Sköna hem

Foto: Sköna hem

Foto: Sköna hem


Matta, soffbord, lampa och fåtöljer, allt från Slettvoll. Sammetsklädd bänk från K&co. Längs fönsterväggen en platsbyggd bokhylla, ritad av lägenhetsinnehavaren. På soffbordet en antik korg från K&co. På soffbordet silvervaser från Slettvoll. Tavla Ernst Billgren från IKEA art event 2006.



Foto: Sköna hem

Foto: Sköna hem

Matbordet är måttbeställt och stolarna från Ikea passar till vardagsrumsmöblerna från Slettvoll som har samma sobra stil i svart och vitt. Kökssoffan är platsbyggd liksom två hyllor på vardera sidan. På bordet mässingsljusstakar från Skultuna. Lampa från Designtorget. Barvagnen är köpt på Blocket.    Nu är det dags att tag i tvätten. Vi ses snart!  Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...