söndag 24 mars 2013

Vår i matrummet...


H.E.J...sköna söndag!


Idag vaknade jag till en härlig strålande söndag med en stor lysande sol. Nu känns det som det går åt rätt håll igen och det är underbart. Det kommer bli en riktigt fin utedag. Idag blir det en tur till skärgården med varm choklad och bullar för att tanka ny energi till den nya veckan.

Och vilken fin helg jag har haft (även om den inte är slut ännu)! Det började med lunch i fredags med en gammal kär vän som jag inte sett på länge och jag fick en alldeles bedårande vacker vårbukett bara så där, som nu fått smycka vårt matrum. Så fin att jag blir alldeles varm i hjärtat! Tusen tack kära vän om du läser detta. Vi måste verkligen ses oftare :).  Nu har vi vår i matrummet...
Mer bilder från min fin fina helg med påskpyssel, lillpåsk och skärgårdstur väntas inom kort. Så se till att kika in igen om ni är nyfikna ;-)!! Nu är det dags att packa så att vi kommer iväg (min man har tjatat på mig ett tag nu).Önskar er en fin söndag!K.R.A.M2 kommentarer:

  1. Såååå fint ;-))!

    SvaraRadera
  2. Hej Nadia! Vilken fin blogg du har. Har precis upptäckt dig och kommer lägga dig i favoritmappen :). ...och vilka fina blommor. Så vackert!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...