fredag 18 januari 2013

Hemma hos Fru NH.E.J  S.K.Ö.N.A  F.R.E.D.A.G !nu är det slut på veckan nu är det dags för fredagsmys...Idag när det är fredag och mys vill jag bara dela med mig av fina och stämningsfulla bilder från bloggen Fru N och villa någorlunda som du hittar här. Bloggen har kommit att bli en riktig favorit då jag gillar allt i bloggen vilket kanske inte är så vanligt. Tyvärr är bloggen nedlagd på obestämd tid men du kan fortfarande gå in och bara njuta av alla fina inlägg. Här kommer några favoritbilder från villa någorlunda med sin stilfulla och sobra inredning med enkel färgsättning.


Det jag gillar så mycket med huset är att man har skyndat långsamt och verkligen hittat rätt när det gäller färger, inredning och detaljer. Jag gillar även att familjen inte lagt ner en förmögenhet på dyra möbler och inredningsdetaljer utan att man fyndat det mesta på nätet och loppisar för att sedan måla om och förändra efter egen tycke och smak. Jag har samma filosofi när det gäller inredning. Med fantasi och kreativitet kommer man långt.

Det fina köket till exempel är från Ikea men ser ut som det är hundra år gammalt då man har slipat alla luckorna och sedan penselmålat dem med linoljefärg i en ljusgrå kulör. Så himla snyggt! Detta fina köksskåp har man byggt av skåpstommar från Ikea som de sedan klätt med trä. Så fint och en alldeles underbar färg. Passar perfekt i övergången mellan köket och matrummet. Gå in på bloggen för att se hur den är tillverkad om du blir sugen på att göra en egen.


Enkel färgsättning med stil. Fru Ns ambition var att få till en känsla av hotellsvit, sömnig lägenhet i Paris, svensk sommarlängtan och kolonialstil och hon har verkligen lyckats.


Omgjord Hemnes byrå från Ikea som målades vit och fick en ny svart skiva och nya knoppar. Snyggt och enkelt. Gillar även sängkläderna som även de är inköpta på IKEA och heter Emmie Land. Det blir nog en tur till Ikea i helgen då jag var inne på deras hemsida och såg att de endast kostade 99 kr. Så snyggt nu till våren och sommaren. Passar perfekt i vårt vita sovrum:).

Enkel tavla.

Den vackra enkla tavlan är tillverkad av en Ikea ram, fotopapper och en skrivare med inledningsmeningen ifrån Karin Blixtens bok Out of Africa. Kan det bli enklare, vackrare eller stämningsfullare så säg. Nu är det fredagsmys med fina familjen. Ha en fin kväll alla fina!


K.R.A.MInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...