söndag 7 april 2013

Gråa vårnyheter...


G.R.E.Y...spring feeling!Här kommer ett inlägg för er som älskar grått. För i vår har det kommit ut en rad inredningsnyheter i gråa nyanser och här kommer några av dessa...Foto: Pure Love LifestylestoreGråa fina trådkorgar från Pure Love Lifestylestore kan användas såväl i trädgården nu på våren, som förvarings korg inne eller varför inte till toalett rullarna i badrummet.
Foto: Svenskt TennSvenskt Tenn lanserade i fredags Estrid Ericsons klassiska Elefant mönster som tapet. Tapeten finns i tre olika färgställningar grå, ocean blå och hallonröd. För en person som mig som älskar det klassiska elefant mönstret är det ett litet Halleluja moment.Foto: Chhatwal & JonssonChhatwal & Jonssons kuddmönster finns i vår i en grå färgskala. Älskar deras kuddar!Foto: Tine K Home


Tine K Home lanserade i dagarna en enkel grå keramikserie.
Foto: Watt & VekeDenna fina mattgråa läslampa är en nyhet från Watt & Veke och finns även i vitt. En riktig godbit.Foto: H&MJag avslutar inlägget med detta fina påslakanset med tryckt mönster av fjärilar från H&M Home i bommull. Perfekt nu till sommaren och visst är det så att grått är flott:)?!

Hoppas dock inte på något grått väder utan där vill jag ha blått, blått, blått!Ha en fina dag!K.R.A.M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...