onsdag 3 juli 2013

Inspiration för sommarhuset...
V.Ä.L.K.O.M.M.E.N...hem till detta vackra Gotländska sommarhus!Detta är ett riktigt riktigt drömsommarhem som ligger på Gotland. Favoritplatsen nr 1 på sommaren! Ägarna hittade tomten på Västergarn och byggde sedan sitt sommarhus i Gotländsk stil med vitputsade väggar och betong och med inredning i blåa och vita toner.

Himmelskt vackert!Foto: Sköna hemDen platsbyggda köksinredningen i vitt har fått bänkskiva utav betong liksom fönsterbrädorna i huset. Köksbordet har en vacker zinkskiva från Housedoctor och stolarna har fått en varsin vacker fårskinnsfäll. Åh så snyggt!Foto: Sköna hemJag gillar verkligen detta vardagsrum med sina vitputsade väggarna, det vitmålade trägolvet och soffa och fåtöljer i Howardstil och det snygga soffbordet från Slettvoll som så gärna skulle få flytta hem till mig. Snygga sommarkuddar i blått och vitt från Day Home och matta från Walles & Walles.
 


Foto: Sköna hemÄven sovrummet går i samma vackra sommarfärger och är enkelt och sparsamt möblerat. Sängbordet är från Day Home och sänggavel och kappa från Moltex och det snygga överkastet och kuddarna kommer från Lexington.Foto: Sköna hem


 Vackert stilsäkert badrum med dubbelhandfat och de fina speglarna från Day Home.Foto: Sköna hem

Den lilla gästtoaletten har en riktigt fin sommartapet från Ralph Lauren som påminner lite om farfars gamla pjamasbyxor och plötsligt ploppar gamla fina sommarminnen upp :).Foto: Sköna hem Poolen är nedsänkt i den helgjutna altanen av vitpigmenterad betong och man får en stark känsla av medelhavet.


Foto: Sköna hem


Ja jag skulle inte ha något emot att vara ägare till det här nybyggda sommarhuset på Gotland. OCH längtan till Gotland växer sig allt starkare efter att ha läst om detta vackra hem i Sköna hem. Nästa år får det lov till att bli en resa till Gotland igen. Det finns inget som slår en semester där :)!Önskar er en riktigt skön sommarkväll alla fina!K.R.A.M Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...