söndag 8 december 2013

Hipp hipp hurra...H.I.P.P...hipp hurra!För min blogg firar 1 år idag. 

Idag för exakt ett år sedan startade jag upp min blogg Nadias Drömhem och publicerade mitt första inlägg. Mycket har hänt sedan dess med bloggen och dess utformning och även med mig. Genom bloggen känner jag att jag har växt genom att sätta ord på mina tankar om inredning och sådant som gör mig glad här i livet. OCH så himla roligt det har varit och nya kontakter det har skapat. JA jag är så himla tacksam att jag vågade anta denna utmaning och prova på att driva en blogg under ett år.

Det var nämligen så att jag fick en utmaning av mina stylistelever som nästan alla driver en blogg att prova att driva en blogg under ETT år.

Jag hade svårt att förstå fascinationen av bloggvärden och hade aldrig riktigt gett det chansen. Tyckte nog att det var ganska fånigt att folk la ut bilder på sitt privatliv. Vi pratade mycket om detta jag och mina elever. Det var då en elev kom med förslaget att jag skulle prova själv och jag kände att jag måste anta utmaningen. OCH det passade perfekt när jag var mammaledig och hade tiden.

Idag bjuder jag på bilder från mitt år med bloggen.Januari
Februari
Mars
April
Maj
Juni
Juli
Agusti
September

Oktober
November


Nja inte ett helt år då jag väntar med december. Men det var väldigt roligt att skapa dessa månadscollage och många minnen från året dök upp på vägen.


OCH nu efter ett år ångrar jag ingenting! Utan är bara tacksam att jag gjort denna resa och att jag har lärt mig så otroligt mycket på vägen. Nu återstår bara att se om jag ska fortsätta denna resa eller om jag väljer att ta en ny väg. Det får framtiden utvisa! Så länge hittar ni mig på Instagram @nadiasdromhem.


Ha det gott alla fina utan er hade resan inte varit lika rolig:)K.R.A.M


3 kommentarer:

 1. Jag gillar verkligen din blogg och jag hoppas verkligen att du fortsätter med den :-D

  En trogen läsare

  SvaraRadera
 2. Åh jag älskar din blogg hoppas verkligen inte att du ska sluta nu:) Verkligen fina bilder i inlägg från hela ditt år. Vilken resa!
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 3. Halloj!!! Du har en sååå inspirerande blogg....o visst är det roligt att blogga, så ett JÄTTEGRATTIS PÅ 1-ÅRSDAGEN stor kram från Maja

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...