fredag 11 januari 2013

Mitt vintervita sovrum









Hej vintersol var är du?


Nu har julen åkt ut och istället har jag tagit fram det vintervita och det skirt pastelliga. Vi har städat och dammsugit i alla små vrår efter granbarr och fejat. Köpt lite nya blommor och gjort fint till helgen. Jag har även gjort flera vackra stilleben och arrangemang. Det kommer fler inlägg om detta senare då jag väntar på att solen ska titta fram så jag kan ta lite snygga fönsterbilder. Under tiden får ni nöja er med några bilder från mitt vintervita sovrum...



 Foto: Nadias Drömhem



Jag blir alltid lika glad av plättar på tråd. Jag tror dom heter så? Det är något med den gröna krispiga fräscha färgen som tilltalar mig tror jag.



Foto: Nadias Drömhem


Sängen Wilma som är inköpt på MIO Möbler för ett antal år sen gillar jag fortfaramde lika mycket. Tror dock inte att den finns kvar i deras sortiment. De vita sängborden är från IKEA likaså sänglamporna och tyget som hänger på väggen. Överkast och kuddar är från Drömgården.



Foto: Nadias Drömhem



Jag har valt att ha vitt i olika toner i vårat sovrum för att det gör mig lugn och harmonisk. Jag får en skön känsla när jag kommer in i rummet och sover väldigt gott om natten i mitt vita sovrum. Byrån kommer från IKEA, lampan är från Watt & Veke, kruka och affisch kommer från Country by mail.



Foto: Nadias Drömhem



Foto: Nadias Drömhem



Foto: Nadias Drömhem



Foto: Nadias Drömhem



Skötbordet och hyllan är Hemnes från IKEA som är vitmålat och även spjälsängen kommer från IKEA. Spjälskyddet och påslakanet är inköpta på butiken SOVA. De fina fjärilstavlorna har jag hittat på Print.se och passar perfekt över Alvas säng. Hos Prints.se finns massor snygga, vackra och coola prints eller fina prints till barnen både som illustrationer och fotografier. Deras sida är verkligen värt ett besök tycker jag.



Foto: Nadias Drömhem



Foto: Nadias Drömhem



Foto: Nadias Drömhem



Sötaste lilla påsen som innehåller två kaniner med skallror till den lilla. Perfekt nu när Alva vägrar att ligga still på skötbordet :-).



Foto: Nadias Drömhem



Här faller det ner stora vackra snöflingor:). Härligt nu när det bara varit grått ett tag. Dags att börja göra sig iordning och ta på barnen kläder vi kan ju inte skrota omkring i pyjamas hela dagen. Tror nog att  jag ska passa på att ta med mig barnen ut på lite pulkaåkning:-).



K.R.A.M
....ha en riktigt mysig fredag så ses vi snart...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...