onsdag 9 januari 2013

Vår med Svenskt Tenn
G.O.D.M.O.R.G.O.N
kära vänner


Det är kanske lite tidigt att tala om vår då vi befinner oss mitt i vintern men jag kan inte låta bli att längta lite till våren. Fortsätter därför att spana efter våren i butikerna nu denna gråa och trista januari morgon. Här kommer några inspirationsbilder med VÅR från Svenskt Tenn.Foto: Svenskt TennDen här bilden blir jag riktig glad av. Så vårfint och härligt!!
Foto: Svenkt TennNytt för Svenskt Tenn är samarbetet med textilformgivaren Simon Key Bertman. Kudden heter 321JE och finns i grön respektive röd färgställning. Kudden är handvävd av kraftiga bomullsband. Det karaktäristiska för Bertman är att hans formgivning bygger på matematiska system. Riktigt snyggt är det i alla fall.
Foto: Svenskt Tenn


Älskar Svensk Tenns väskor och denna nyhet för i vår är riktigt snygg. Väskan heter Bag Aralia Lin
och tyget är formgivet av Josef Frank och formen är designad av Svenskt Tenn.


 Foto: Svenskt TennSidobord Oolong i lackerat järn är formgivet av Eva Schildt för Svenskt Tenn 2012. Bordet förmedlar en lekfullhet och lätthet i linjerna. Bordet finns i svart och ljusgrönt. Det är tillverkat i pulverlackerat järn med mässingsdetaljer och är främst avsett för inomhusbruk.Foto: Svenskt TennJag gillar denna tapet som är ny för i vår på Svenskt Tenn. Tapeten heter Sagoträdet. Josef Frank har här skapat ett sagoträd med anemoner tillsammans med fantasiblommmor. De stora blommorna i rosa och gult ligger så rätt i tiden nu om man tittar på trenderna för våren 2013.Foto: Svenskt tenn


Avslutar inlägget med denna vårfräscha botaniska bild. Längtar efter att sätta lökar och plantor och knoppar som brister!!
K.R.A.M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...