lördag 2 februari 2013

Blåa vårvindar...
H.E.J.S.A.N...vackra Lördag!Fortsätter även lördagen med temat blått och vitt. Jag har visst snöat in mig en aning på denna färgkombination just nu men måste bara visa några fina vårnyheter i dessa färger.

Vad sägs om Ikeas porslinsserie Promenad av formgivaren Malin Åkerblom med svävande luftballonger och fåglar som flyr över kanten. Knappast en traditionell och klassisk serie i blått och vitt men riktigt fin tycker jag och skulle passa perfekt till sommarhuset. Finns i stora varuhuset nu från och med den 1 februari. Har redan köpt hem några av skålarna :).

Foto: Livet Hemma

Foto: Svenskt TennDenna fina handväska kommer från Svenskt Tenn, Elefant Lin med mönsterdesign av Estrid Ericson och formgiven av Svenskt Tenn. Hur snygg är inte den till ett par jeans och en vit tröja i vår och sommar så säg.Foto: House of Philia


Just nu vill jag ha en hel hög med Chhatwal & Jonsson kuddar i blått och vitt. Hos My Tivoli hittar du flera modeller av deras kuddar i den blå vita färgskalan. Bilden ovan kommer från bloggen House of Philia och här kan du gå in och få mer inspiration om du gillar blått och vitt.


Denna fina matta från House Doctor heter Zig Zag och du hittar den här.Foto: Annas Lilla gröna


Sötaste blomman just nu i februari är pärlhyacinten. Så vacker! Denna vackra bild från Annas lilla gröna får avsluta dagens inlägg. Nu är det dags att slå in paket och skriva födelsedagskort och göra storfia fin i håret för nu ska vi sticka iväg på 4-års kalas :).Ha det gott och hoppas att ni får en fin, fin lördag!K.R.A.M
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...