söndag 3 mars 2013

Favoritrecepten på väggenH.E.J...måndag morgon!

En del människor gillar att hänga upp en tavla på väggen och låter den sedan hänga där år ut och år in medan andra gillar förändring och byter tavlor lika ofta som årstiderna växlar. Vi är alla olika och visst är det bra. Jag tillhör nog den föregående som inte byter ut mina väggar allt för ofta. Men jag har några tavellister hemma som får nya bilder i sina ramar då och då.

 Här kommer ett litet tips hur man kan skapa en fin receptvägg hemma för er som gillar variation...


Foto: Hemnet


Här har man satt en tavellist med kokböcker i köket och sedan skapat ett collage utav favoritrecepten.


Foto: Sköna hem


 Varför inte sätta in dina favoritrecept i fina ramar och skapa en tavelvägg i köket. Här har man skrivit ut favoritrecepten på transparent plast och ramat in. Har du en vit vägg kan du sätta in favorittapeten bakom receptet. Snyggt!!


Foto: House of obsession


 Eller så kan man måla en vägg eller en yta i köket med griffelfärg och sedan skriva upp sina favoritrecept på väggen. Väljer man griffelfärg kan man lätt variera sina recept eller varför inte skriva upp veckans meny med tillhörande recept för att spara tid :).


Foto: Fyra nyanser av mala


Denna vägginnehavare som har bloggen Fyra nyanser av Mala hittade en gammal vacker kokbok som hon tapetserade hela sin köksvägg med.


Foto: Choozen


Recept i dekalform för väggar eller kakel finns i en massa varianter. Man kan också själv välja vilket favoritrecept man vill sätta på väggen och beställa det här.

Nu är det dags att komma igång och ta tag i denna vecka.
...önskar er en fin vecka!K.R.A.M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...