torsdag 14 mars 2013

Fotokonst just nu...


U.P.P.Å.T...väggarna!Just nu gillar jag Anna Carléns konstfotografier som hänger på Fotografisk museet mellan den 8 mars och den 26 maj. I hennes nya bildserie Close to home dokumenterar hon åter sin egna vardag med en skir och privat framtoning. Annas inspiration kommer från hennes vardag och nuet. Det handlar om relationer, drömmar, längtan, svårigheter, glädje, kärlek, misslyckanden, sorg och rädsla.

...och självklart går några av hennes fantastiska bilder att köpa i affischform på Fotografiska museets webbshop här eller på plats i deras butik. Jag tycker verkligen museet är värt ett besök om inte för deras fantastiska utställningar men också för att deras bistro har en av Stockholms vackraste utsikter med panoramafönster ut mot Djurgården, Gamla stan och Skeppsholmen.

Nu är det dags att ta tag i torsdagsklassikern soppa och pannkaka till barnens och makens stora förtjusning. Tycker kanske inte själv att det är lika roligt att stå och steka pannkakor men det är ju himla gott:).Ha en riktigt fin torsdag!
K.R.A.M
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...