onsdag 13 mars 2013

Påskpynta med äggkopp...
V.Ä.L.K.O.M.M.E.N...kära onsdag!Idag fortsätter jag att visa fler tips inför den kommande påsken. Hittade nämligen en massa fin fina bilder på hur man kan påskpynta med äggkopp och ägg. Vackert och enkelt. Det gillar jag! Varsågoda....Foto: Underbara Clara


Ta bara en äggkopp som du har hemma. Knacka hål på ägget upptill så att du får en vacker öppning sen är det bara att fylla ägget. Lökväxter som minipåskliljor eller pärlhyacint är enkla att dela på och sätta ned i ett ägg. Fyll sedan med lite jord så löken står stadigt och länge. Denna vackra inspirationsbilden ovan kommer från Underbara Clara.


Eller varför inte göra små söta påskbuketter av småblommor (tyvärr hinner nog inte några tussilago eller vitsippor titta upp till påsk detta år:)). Detta vackra arrangemang kommer från Martha Stewart. Vackert inte sant!


Foto: Blomsterverkstad

Igår skrev jag ett inlägg om hur man kan skapa vackra påskarrangemang på fat. Ett av tipsen var att måla ägg med griffelfärg och sedan skriva små söta meddelanden med krita och dekorera sin påskdukning med och här kommer bilder på denna idé från bloggen Blomsterverkstad. Som för övrigt är en fantastiskt inspirerande blogg om trädgård, blommor, dukning och andra dekorativa idéer. Gå in och titta om du missat den bloggen.Foto: IcakurirenEller varför inte odla något vackert i ditt ägg...Foto: Design nyttHoppas att ni får en lugn onsdag...OCH glöm inte take it easy:)!!
K.R.A.M


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...