fredag 29 mars 2013

Påskdukning i pastell...


L.Å.N.G...fredag & låååååång helg:)!Visst känns det härligt att det är påsk och långhelg?!

Igår hade jag en liten Blåkulla fest här hemma med några påskkärringar som träffades för lite mat och prat. Jag passade självklart på att göra en påskdukning i pastell då den finaste pastell buketten med ranunkler fortfarande står så fin på byrån i matrummet och för att jag älskar pastell!Fatet Nadia Design och snapsglasen är inköpta på auktion.Jag hittade jättesöta godisägg i pastell som jag fyllde turkosa snapsglas med till efterrätten.Ljuslyktor Kivi Ittala, vinglas Essence Ittala och fat i mitten Nadia Design.Det kanske syns att jag älskar glas i alla former men framför allt färgat glas i olika nyanser. Och har man som jag hur mycket som helst i skåpen är det lätt att variera dukningen efter årstid, tema eller humör.


Bordsdekorationen på bordets mitt gjorde jag utav fyra urblåsta ägg som jag fyllde med lite tyngder och vatten och sedan satte jag ner ranunkel i samma nyanser som buketten på byrån.


Ett tips till er är att kolla så att äggen ni köpt till bordsdekorationen eller till påskriset inte har några datumstämplar på sig. Jag tänkte jag inte alls på det. Efter några försök att dölja stämpeln genom att vända den nedåt insåg jag att det blev en fin kontrast med den rosa stämpeln.


Här står fortfarande min fina bukett i pastell på byrån i matrummet:)!Tavlan i bakgrunden Prints.se.Bambuvaserna är loppisfynd, ljuslykta stor Kivi Ittala och vas Alvar Aalto Ittala.Nu tar jag påskledigt och bloggen får vila några dagar. Hoppas att ni också unnar er lite ledigt, med god mat och lite påskgodis....det är ni värda:)!G.L.A.D  P.Å.S.K

...kära bloggvänner!

2 kommentarer:

  1. Hejsan!!!! Vilken vacker dukning...och glas är ju bara såååå vackert är helt galen i glas själv..tyvärr ligger mycket numera nedpackat då vi flyttat till ett mycket mindre hus...men någon gång hoppas jag kunna packa upp alsterna hihihihihi Ha en underbart härlig påsk kram från Maja

    SvaraRadera
  2. Vilken fin påskdukning och vad härligt med pastell....
    Glad Påsk!
    /K

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...