tisdag 16 april 2013

Att inreda personligt...
J.A.G  Ä.L.S.K.A.R...färg, färg, färg!Hur vi väljer att inreda hemma visar vilka vi är och gör att hemmet speglar vår personlighet

Det är viktigt att våga visa vad man tycker om och inte bara följa mode och trender. För mig är personlig inredning just det att VÅGA vara den man är. Att köpa inredning som man verkligen blir förälskad i och tycker om lika mycket efter tjugo år. Personlig inredning för mig handlar inte om att ställa fram ETT föremål som man tyckte om när man var liten och har massa fina minnen till utan att hela hemmets inredning genomsyras av sådana föremål och den du är.

Många gånger sätter ekonomin käppar i hjulet eller så blir man påverkad av reklamen eller alla fina blogghem. Vi vill ha det där fina hemmet som någon annan har och glömmer bort vad vi själva tycker om. Många gånger har jag tänkt att oh så fint det är med bara vitt, vitt, vitt. Och många gånger har det varit svårt att veta vad man verkligen tycker om. För det finns så mycket som är fint. 

Men bara vitt det är inte jag. Jag är flickan som älskade färg och form så mycket som barn att jag utbildade mig till konstnär och designer. Jag är den som idag arbetar som bildpedagog på gymnasiet och jobbar med färg dagligen och färg är därför en del av mig. Jag kanske inte är den mest trendiga utan en del skulle kanske till och med kalla min inredning för tantig. Men det får de gärna göra för jag är stolt över att våga vara PERSONLIG i min inredning och att jag vågar inreda med FÄRG.


Färgsymfoni i mitt vardagsrum!

 Men ska jag vara helt ärlig så ljuger dessa bilder lite. Så här ser det faktiskt inte ut i mitt vardagsrum just nu utan så här skulle jag vilja att det såg ut. Vi har ju en liten knodd som ni kanske vet (ja ni som hängt med i min blogg ett tag) och då går det inte att ha en massa fint tittgodis framme på soffbordet tyvärr. Hon är framme direkt och är snabb som en liten iller.


Ja mamma fick knäppa några kort riktigt snabbt innan hon han fram. Men kontentan på hela detta inlägg är att våga stå upp för det du gillar och var sann mot dig själv i din inredning även om du inte har det senaste modet eller trenderna.

VÅGA VARA DU!Ha nu en riktigt mysig tisdagskväll!K.R.A.M4 kommentarer:

 1. Jag håller med dig. Visst är det viktigt att vara sann mot sig själv och inte gå på allt som företagen vill få att köpa. Bra skrivet!
  Kram anna

  SvaraRadera
 2. Vilka fina färgsprakande bilder. Du har verkligen öga för färg ;).
  Ha en fin kväll! Mari

  SvaraRadera
 3. Så sant det du skriver...
  Kram

  SvaraRadera
 4. säger bara wow....jag håller med dig till fullo....jag ha nästan alltid varit lite sådär om vad andra ska tycka om min inredningsstil!!!!!! men det här är ju JAG...jag gillar rostiga gamla saker varvade med nya..ännu äldre en härlig mix....o givetvis med en go kontrastfärg....gissa om jag är avis på dina läckra Svenskt tenn kuddar!!!!!!
  Ha en underbart härlig fortsatt vecka kram från Maja

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...