torsdag 4 april 2013

Flickrum...V.Ä.L.K.O.M.M.E.N...finaste fredag och helg!Idag sitter jag och funderar på flickornas rum. Storfia och lillfia kommer inom snar framtid att få varsitt rum och det är ju bara så roligt att skapa moodboards till dessa. Barnens rum är viktiga. Där ska dom växa, leka, sova och drömma. Där ska dom inspireras och vara kreativa!

Till lillfias rum fastnade jag för Borås tapeters nya tapet Lilleby som är så himla söt och lekfull med körsbärsträd och små fågelholkar. Från tapeten plockade jag sedan fram rummets färger; grönt, rosa och hallonröd på en vit bas. Det gröna klädskåpet Trogen kommer från Ikea och passar perfekt till tapeten och blir en lugnande bas till den övriga ljusa inredningen. Gungstolen och den hjärtformade hyllan är två nyheter från Åhlens och en söt liten babykanin lampa kan man bara inte motstå till ett litet flickrum.


Tapeten Lilleby från Boråstapeter. Det gröna klädskåpet Trogen kommer från Ikea. Gungstolen och den hjärtformade hyllan är två nyheter från Åhlens. Liten söt babykanin lampa från webbutiken Gårdsromantik. Rosa förvaringsväskor med vita prickar och vimplar från Elsas hem. Storfia har ett önskemål om att få ett ROSARE rum med My Little Pony tapeter. Hon är ju trots allt fyra år nu ;)! Någon som känner igen detta dilemma. Jag har gjort två moodboards till hennes rum på temat rosa. Den första är nog mer i min smak i en tuffare smutsrosa nyans och den andra går mer i åt gulligt ljusrosa. Jag tror nog jag vet vilken moodboard hon kommer välja. Vilken tycker ni bäst om?Tapet och vägghylla från Ferm Living. Barnstol Kartell Lou Lou Ghost Chair och lampa Klong Liv från Rum.21. Pom Poms från Hemlängtan. Rosa förvaringsboxar med vits stjärnor från Bestkids och slutligen det vita klädskåpet Hensvik kommer från Ikea.Tapeten Kaspar från Sandberg och bilden är lånad från bloggen Mitt vita hus. Barnstol Kartell Lou Lou Ghost Chair och lampa Klong Liv från Rum.21. Det vita klädskåpet Hensvik kommer från Ikea och den hjärtformade hyllan är en nyheter från Åhlens. Den lilla söta asken Cherry i rosa och vitt kommer från Design on Line.Idag ska vi iväg och äta födelsedagstårta igen och sedan åker vi till landet nu när det är så fint väder:)!Hoppas att ni får en bra start på helgen!K.R.A.M
3 kommentarer:

 1. Håller med dig, den första är ju så mjuk och fin i färgerna, den där tapeten är jag väldigt förtjust i, skulle vilja ha den i något rum här i huset, har bara inte klurat ut var ännu ?? :-)) Men passa på att frossa i rosa flickrum, det går fort förbi och snart vill hon inte alls ha gulligt och rosa :-))

  Ha en fin helg!! Kraaaam Paula
  PS: de små glas askarna har jag köpt i en liten butik i ystad, minns inte namnet på affären!!

  SvaraRadera
 2. Åh vilka fina barnrums moodboards....:
  Ha en trevlig helg!!

  SvaraRadera
 3. Det kommer bli jättefina rum det. Så fint!
  Kram
  / J

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...