söndag 5 maj 2013

En helg vid havet...J.A.G  Ä.L.S.K.A.R...havet!Jag kan inte tänka mig ett liv utan närhet till havet. Doften, färgerna och vågornas brus. Det första premiärdoppet inför sommaren och det sista sent i augusti. Kvällar på klipphällarna för att titta på solnedgången eller sittandes på bryggan med ett metspö i handen. Ja finns det något mer rofyllt så säg. I helgen har vi varit på landet i skärgården och strosat nere vid bryggan och på klipporna.


Vilken dag vi haft! Underbart med sol och glittrande hav.


Jag skulle nog kunna ta hur många bilder som helst här. Det finns så många vackra motiv. Några hade lagt i sina båtar redan och våran kommer nog att sjösättas inom kort om jag känner min man rätt, storfiskare som han är.


Självklart blev det lite fiske från klipporna också. En vacker abborre fick vi upp.

Storfia har fått upp intresset för fiske till min mans stora förtjusning. Kanske är det så att han slipper åka ut och fiska ensam i sommar. Ja om intresset håller i sig vill säga:).


 Själv tycker jag att det räcker med en spinnare när jag fiskar abborre. Min man tycks tro att man behöver byta drag var femte minut. Han pratar i konstiga termer om vattenfärger och nivåer. JA vi får se vem som får den största abborren den här sommaren ;).Hoppas att ni har haft en fin helg!K.R.A.M


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...