måndag 6 maj 2013

Blåsippan ute i backarna står...
V.Ä.L.K.O.M.M.E.N...kort vecka igen:)!!Nu har vi kort vecka igen och även om jag är mammaledig och hemma för det mesta är det ändå skönt med kortvecka för då får man se mer av familjen och det tycker jag om :)!

Ja det här med att vara mammaledig är också något som jag verkligen tycker om och njuter mer av nu med nummer två. Allt går lite lättare nu när man är "lite" mer rutinerad. Det är riktigt skönt! Många långa härliga promenader har det blivit denna vår med barnvagnen efter att vi lämnat storfia på dagis. OCH som naturen är vacker nu...något så kolossalt vacker.


Det är så härligt med långpromenader. Ingen stress och att bara kunna varva ner efter en och annan inte allt för sömnrik natt när man har småbarn.


Visst är dom bara för vackra dessa blåsippor.

Har precis lärt storfia att dessa är fridlysta och får fint sitta kvar där dom sitter. MEN med oss hem fick vi några söta vitsippor och dom går inte av för hackor heller :).


Idag är storfia ledig från dagis och vi ska ta lite fruktstund nu när lillfia snart vaknar men sen bär det av ute i solen igen. Fat Adam formgiven av Stig Lindberg för Gustavsberg och Tekopp Swedish grace formgiven av Louise Adelborg.Hoppas att ni får en riktigt bra start på veckan!K.R.A.M2 kommentarer:

  1. Hej! Oj vilka fina vårbilder :)). Önskar dig en fortsatt fin och solfylld dag! Kram Maj

    SvaraRadera
  2. Åhhhhh vilka härliga bilder. Blåsippor är bland de vackraste blommor jag vet och visst gör dom sig bäst i backen :). Ha en fin dag!
    / J

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...