torsdag 25 juli 2013

Dessa vackra sommarkvällar...


U.N.D.E.R.B.A.R.A...sommar!Vilken sommar vi har haft i år! Helt fantastiskt......sol och klarblå himmel i princip varje dag. Det finns inte mycket att klaga på med andra ord. OCH vilka vackra sommarkvällar med ljumma svala vindar och vackra solnedgångar.


Jag brukar ta stigen ner till havet om kvällarna.


För att fånga det vackra sommarljuset.


Och ibland för att ta mig ett kvällsdopp.


På klipphällarna finns vackra kärleksförklaringar inristade. Här ett vackert porträtt av någons käresta som heter P.B. Så romantiskt så man blir lite sentimental när man tänker på hur fort alla somrar passerar.


Jag har talat om för min man att jag också skulle vilja ha en liten kärleksförklaring inristad. Framtiden får utvisa hur romantisk han faktiskt är :).


Ja här på klipporna eller bryggan kan man verkligen sitta och drömma sig bort och suga in det sista av sommaren. Snart om ett par veckor börjar jag arbeta igen efter nästan ett och ett halvt års mammaledighet. HJÄLP!!!


Men nu stoppar jag tiden ett tag till och andas in den varma sommarluften. Idag har vi packat väskorna och imorgon åker vi från östkusten till västkusten för att se vad "bästkusten" har att ge denna sommar. OCH förhoppningsvis fortsätter solen att skina på oss även där :).

(Är det någon som har bra tips på smultronställen och inredningsbutiker i Göteborg och trakterna runt Tjörn så lämna gärna en liten kommentar till inlägget:))Fortsatt skön kväll till er alla!


Kram


2 kommentarer:

 1. Ja vilken sommar vi har haft i år. Helt fantastisk!!! Du gör verkligen rätt som suger in det sista av sommaren och din mammaledigheten. Tyvärr känner jag inte till några guldkorn på västkusten men hopas ni får en fin resa.
  Trevlig sommar!
  / Petra

  SvaraRadera
 2. Jag vill tipsa om moltazdesignshop nya butik i Henån på Orust. Mycket fint finns i butiken :) och vilken fin blogg du har :).
  Kram Marareta

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...