måndag 11 mars 2013

Påsk på fat...







N.U



...närmar vi oss påsk!



Jag vill dela med mig av lite påskinspiration nu när vi börjar att närma oss påsktider. Personligen tycker jag inte att man ska överdekorera ett hem med påskpyssel men genom små enkla arrangemang och stilleben på fat kan man skapa fina blickpunkter i ett rum.



Foto: Blomsterverkstad



Skapa ett fågelbo av björkris och lägg små söta ägg och fjädrar på ett fat för att skapa påskstämning eller plantera fina vårlökar i en tekopp, skål eller kruka.



Foto: Blomsterverkstad



Placera några enkla ägg i olika former på ett fat. Ett tips är att måla urblåsta ägg med griffelfärg och sedan skriva små söta meddelanden med krita. Det är även fint att sätta små målade ägg i äggkoppar och skriva gästernas namn till sin påskdukning. Det är också urgulligt att sätta fina blommor i ägg som står i äggkoppar till dukningen.



Foto: Liljor och tulpaner



Skapa ett fint påskarrangemang med ägg i olika storlekar och gula blommor i små fina vaser som du placerar ut på ett våningsfat. Eller varför inte dekorera med fjädrar, små söta kycklingar eller kvistar.



Foto: Add Simplicity



Överarbeta inte. Det enkla är oftast det fina. Här med några enkla pärlhönsfjädrar:). Sådana finns att köpa här och här.



Foto: Lavendeldockor



Ja jag vet att det är lite väl tidigt att börja påskpyssla redan nu. Så låt inspirationen vila ett par veckor innan du tar tag i pysslandet:).



...hoppas att ni blev lite inspirerade. Vi ses imorgon!



K.R.A.M





1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...