söndag 19 maj 2013

Altanen...







H.E.J



...alla fina & lite fina bilder från Klädesholmen!



I sommar ska vi åka till Klädesholmen som ligger utanför Tjörn på västkusten. Vi har varit där många gånger och det är alltid lika härligt att komma tillbaka. Det är något speciellt med västkusten eller bästkusten som en del säger. När man som jag bor på östkusten ser man en klar skillnad. Öppnare hav, kargare och det doftar framför allt tång och hav.



Foto: Hemnet


Tycker det är riktigt fint när man formar altanen efter trädgårdens former som man har gjort här vid ett vackert hus som ligger på just Klädesholmen.



Foto: Hemnet



Här på altanen med snyggt solblekta teakmöbler.



Foto: Hemnet



Det är också fint att skapa nivåer av trädäck med olika små uteplatser. Även trappan upp till nästa våning har man valt att forma efter berget.



Foto: Hemnet



En liten avsides plats i lä med vacker utsikt.





Vackra Klädesholmarna med alla sina vackra pittoreska vita hus på det karga berget och fina omgivningar. Längtar efter att få njut av den fantastiska utsikten och solnedgången från vår lånade balkong. Packa en picknick korg, ta med en bra bok och välj en klippa att slappa på. Eller att bara sitta på bryggan om kvällarna och fånga krabbor.

Men nu är det dags att sparka igång denna dag som inte är en vanlig dag utan min mans fyrtio års dag. Så nu har jag massor att göra och kan inte sitta här och drömma mer ;)!



Önskar er en fin fin start på veckan! 



K.R.A.M


 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...